Succesvol ingeschreven! | Scootassist

Geachte,
beste scootmobieler,

Bedankt voor uw inschrijving op onze pechbijstand, welkom bij Scoot Assist.
Uw pechbijstand voor het eerste jaar zal geactiveerd zijn 7 dagen na ontvangst van uw betaling (zie betalingsgegevens hieronder).
Hierop volgend sturen wij u per post uw ‘pechpas’ (met toegekend klantnummer + het noodnummer om te bellen bij pech). Steek uw pechpas altijd op zak voor onderweg en slaat het noodnummer op in uw mobiele telefoon.

Telkens tegen de vervaldag sturen wij u een vervaldagbericht om alzo weer een jaar zorgeloos verder te kunnen genieten van uw scootmobiel.

De uitvoering van de pechbijstand wordt verleend overeenkomstig uw akkoord met onze Algemene Voorwaarden (zie op www.scootassist.be/algemenevoorwaarden). Scoot Assist verbindt zich ertoe om u een zo goed mogelijke service te verlenen binnen de bepalingen van onze Alg. Voorwaarden en de geldende wettelijke regels.

 

BETALINGSGEGEVENS VOOR UW OVERSCHRIJVING

Uw rekeningsuittreksel van de bank geldt als betalingsbewijs

Geniet van uw ritjes met de scootmobiel met de geruststelling dat u bij pech altijd en overal geholpen wordt.

PS. Hebt u nog vragen, bel mij op 0473 99 28 27 (werkdagen 9-12.30 u.) of mail toon@scootassist.be.

Met hartelijke groet,

Toon van Overbeek
Klantencontact.

 

PECHBIJSTAND 24/7   |   In BENELUX + tot 50 KM over Franse- en Duitse grens

Voor alle technische en elektrische defecten, lekke band, ongeval, vandalisme en diefstal

Wij verbinden ons ertoe uw persoonlijke gegevens te behandelen in lijn met de Europese richtlijn i.v.m. de privacy, de GDPR. Raadpleeg onze privacy-bepalingen en de algemene voorwaarden op www.scootassist.be. De erkende, nu geldende, Algemene Voorwaarden zijn van kracht bij de hier aangegane overeenkomst door Pechbijstand-Scoot Assist.